‘13 İlçemiz İçin Ayrı Ayrı Projelerimiz Var’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘13 İlçemiz İçin Ayrı Ayrı Projelerimiz Var’


 

Haber Merkezi

 

Seçim gezileri kapsamında Silifke İlçesine giden Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “13 ilçemiz için ayrı ayrı projeler hazırladık.  Her bir ilçelerimizin özelliklerini gözeterek onları öne çıkaracağız. Düğün ve toplantı salonu eksikliğini de gidereceğiz” Dedi.

 

“İLÇE BELEDİYESİ İLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN UYUMU ÇOK ÖNEMLİ”

Serdar Soydan, “Her ilçemizin kendine özel sorunları var. Yaptığımız gezilerde vatandaşlarımız bize bunları tek tek anlatıyor. İlçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin uyumu çok önemli. Bu sağlanamamış. Ancak biz göreve geldiğimizde hem uyum hem de hizmet gelecek. Hiçbir ayrım yapmadan, kimseyi ayrıştırmadan  hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” Şeklinde konuştu.

 

“ÇOK AMAÇLI SALONLAR İÇİN HEMEN HAREKETE GEÇECEĞİZ”

İlçelerden gelen taleplere de dikkat çeken Serdar Soydan, “Özellikle Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke, Çamlıyayla başta olmak üzere, orada yaşayan vatandaşlarımızın çok amaçlı salonlara ihtiyaç duyduğunu bildiğimiz için vakit kaybetmeden harekete geçeceğiz. Öğrencilerimizin, sanayicilerimizin, meslek odalarımızın, özel etkinliklerini yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızın kullanabileceği alanlar için göreve geldiğimizde hızlıca çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.

 

“HERKES İÇİN BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ”

Soydan, “İlçelerimizin tamamında kültürel, sanatsal, eğitim ve iş toplantıları gibi geniş yelpazede etkinliklerin düzenleneceği salonlar inşa edeceğiz. Bu anlamda herkes için belediyecilik yapacağız. Salonlarımızı dezavantajlı bireylerimizin erişimine de uygun hale getireceğiz. Öte yandan bu salonların teknolojik alt yapıları ve esnek kullanım özellikleri açısından modern yapılar olacağını da söylemekte fayda var” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA