Milli eğitimden Tarsus çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Milli eğitimden Tarsus çıkarması


 

Tarsus’ta bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştiren Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğrencilerle de bir araya geldi.

Haber Merkezi

 

Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Tarsus ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak incelemeler yaptı.

Müdür Durmuş ve beraberindeki heyet ilk olarak Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'ü makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Tarsus ilçesinde eğitim öğretim süreçleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakamlığın ardından İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne geçen Fazilet Durmuş burada personel ile sohbet etti. Tarsus'un eğitim süreçleri, ihtiyaçları ile ilçedeki çalışma ve projelerin sunulduğu görüşmede İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Metin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Müdür Durmuş ve beraberindeki heyet, Şehit İshak İlkokulu konferans salonuna geçerek Tarsus okul müdürleri ile bir araya geldi. Durmuş, Şehit İshak İlkokulu konferans salonunda Mersin Eğitim Akademisi kapsamında "Değişen Dünya'nın Eğitim Liderleri" konulu semineri gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Şehit İshak İlkokulu ve Şehit Halil Özdemir Fen Lisesinde incelemelerde bulunan Fazilet Durmuş, öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti. Samimi ve keyifli geçen sohbette, öğrenci ve öğretmenlerin isteklerini ve beklentilerini dinledi. Onlarla bir arada bulunmanın kendisi için çok önemli olduğunu ifade etti.

Okul ziyaretlerinin bitiminde "33 Öğretmen Buluşması" için Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine geçen Fazilet Durmuş, burada Tarsus ilçesindeki öğretmenlerle buluştu, öğretmenlerle sohbet etti.

Durmuş, burada yaptığı konuşmada, “Kıymetli meslektaşlarım, sizlerle bir araya gelmekten, tanışmaktan çok mutluyum. Biliyorum ki Mersin'de büyük bir aile olarak, birlik ve dayanışma içinde çok güzel işler başaracağız. Öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek. Biz bu vatanın çocuklarının gözlerine bakıyoruz, onlar bize emanetler. Okullarımız hepimizin ikinci yuvası. Bu anlamda sizlerin evlatlarımıza adeta anne, baba olduğunuzu, onlara kendi evlatlarınız gibi sevgi ve şefkatle yaklaştığınızı biliyorum. Türkiye yüzyılında, aynı fedakârlık ve azimli çalışmalarla evlatlarımızın geleceğini daha da yükselteceğimize, yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımız için her türlü gayreti göstereceğimize inanıyor, tüm eğitim camiamıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

Buluşmanın ardından iftar programı için Ashabı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçen heyet, burada öğrencilerle sohbet etti. Böyle önemli zamanlarda bir arada olmanın önemine dikkat çeken Fazilet Durmuş, ev sahiplikleri için Ashabı Kehf Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesine teşekkür etti.

Ziyaretleri boyunca Fazilet Durmuş'a, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut ve Tarsus İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Metin eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA