MTSO’dan DEVA’ya ‘Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor’ sunumu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO’dan DEVA’ya ‘Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor’ sunumu


 

Haber Merkezi

 

Deva Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, İl Başkanı Taner Işıkbay ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte MTSO’yu ziyaret etti. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a görüşmede Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Aktoğ ile Zeynel Aydemir de eşlik etti.

Dr. Dinçer, Mersin'in ticaret, sanayi ve sosyal kalkınması için önemli diyaloglar kurma amacıyla yaptıkları ziyarette MTSO'nun kent için oynadığı kritik role ve Mersin'in ekonomik kalkınmasında sağladığı katkılara övgüler yağdırdı. Dr. Dinçer, "MTSO, Mersin'in sadece ticaret ve sanayi alanında değil, kentin sosyal ve kültürel yaşamında da lokomotif rol oynayan, dinamik ve etkin bir kurumdur. Mersin için hazırladığımız projelerde MTSO ile iş birliği içinde olmak, bu projelerin başarısını kat ve kat artıracaktır," dedi. Ziyarette, Mersin'in geleceğine dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve Mersin'i daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir kent haline getirmek için atılacak adımlar konuşuldu. Dr. Dinçer, MTSO ve Başkan Çakır'a misafirperverlikleri ve verimli diyalogları için teşekkürlerini ileterek, "Mersin'in ticaret ve sanayi potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak projelerimizde MTSO'nun bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalanmak bizim için büyük önem taşımaktadır. Mersin için el ele vererek, şehrimizi yarınlara taşıyacağız," ifadelerini kullandı.

Güran Dinçer ve DEVA Partisi ekibi, Mersin'in tüm dinamikleriyle bütünleşik bir çalışma yürütme kararlılığını bir kez daha vurgulayarak, MTSO ziyaretini tamamladı.

Ziyarette MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da, oda tarafından organize edilen, kentin tüm dinamiklerinin katılımıyla düzenlenen ‘Mersin Başkanlarından Ne Bekliyor Çalıştay’ı sonunda oluşturulan raporu paylaştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA