Süper Amatöre ‘gölge’ düştü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatöre ‘gölge’ düştü!


 

BAL, il sıralaması ve kümede kalma mücadelesinin verildiği Mersin Süper Amatör Lige gölge düştü. Bazı takımların maça çıkmaması şaibe iddialarını gündeme getirdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde normal sezon tamamlandı. Play Off oynamaya hak kazanan Mezitli 33 FK, Mersin 33 FK, Binevler ve Akdeniz Belediyespor, bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkma mücadelesi verecekler.

Çift devreli lig usulü her takımın 6 maç yapacağı müsabakalarda birinci olan direk BAL’a çıkarken, ikinci olan ise BAL’dan gelen takım ile Play Off oynayacak.

 

TARTIŞMALI HAFTA

BAL öncesi Play Off maçı oynayacak takımların belirlendiği hafta Süper Amatör Lig’e gölge düştü.

Toroslar Belediyespor’un çekildiği ligde son hafta lider Mut İdman Yurdu’nun Karacailyas Veteranlar Takımı ile oynayacağı maça çıkması, Silifke İdman Yurdu’nun Mezitli 33 FK maçına çıkması, Zirve Spor’un Ormanspor maçına çıkmaması, Erdemli Yörükspor’un Çukurova Birlik FK maçına çıkmaması şaibelere neden oldu.

 

KÜME DÜŞEN TAKIMLAR DA BELLİ OLDU

Play Off oynamaya hak kazananların yanı sıra Mersin Süper Amatör Lig’de düşen takımlar da belli oldu. Erdemli Yörükspor, Tarsus Spor, Toroslar Belediyespor ve Çeşmelişspor küme düşen takımlar oldular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA