MSK Orman Spor’u farklı mağlup etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK Orman Spor’u farklı mağlup etti


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK ligin 27. haftasında Ankara deplasmanında Orman Sporu farklı yendi.

Temsilcimiz ligde arka arkaya aldığı 9 galibiyet serisine Orman Spor karşısında 1 galibiyet daha ekledi ve ligde seriyi 10’a çıkardı.

İlk yarıyı rakibine karşı 38/43 önde kapatan MSK, ikinci yarıda farkı açtı ve rakibin oyundan düşürdü. 3.periyot sonunda 16 sayı farka ulaşan MSK 4. Periyot da rakip potada skor üretmeye devam ederken, savunma sertliğini rakibine kabul ettirdi ve karşılaşmayı 95/67 kazanarak ligde 3. sıradaki yerini korudu.

Karşılamada takım olarak, 41 ribaund, 25 asist 8 top çalma, 2 blok, 126 verimlilik puanı performansı ortaya koydu.

Takımın en iyisi Gerel Simmons 21 sayı, 6 ribaund 1 asist, 4 top çalma performansı ile takımına katkıda bulunurken Canberk Kuş 15 sayı, Berkay Sinirlioğlu 11 sayı, Murat Kuntker 9 sayı, Gökhan Yazıcıoğlu 9 sayı, Burak Gözeneli 7 sayı, Ramazan Tekin 6 sayı,  Akın Kandemir 5 sayı,  Yiğitcan Turna 5 sayı, Deniz Çelen 4 sayı, Berat Berke 3 sayı, Evaldas Kairys 12 dakika 29 saniye süre aldı ve skor üretemedi.

Mersin MSK karşılaşmayı 32 sayı önde götürürken hızlı hücumdan 18 sayı, top kayıplarından sonra 11 sayı, boyalı alandan 40 sayı, İkinci şans sayısından 12 sayı, bençten gelenlerde 44 sayı üretirken karşılaşmayı 33 dakika 35 saniye önde götürmeyi başardı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK 27. hafta sonunda ligin bitimine 7 hafta kala gelecek hafta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi SK. evinde ağırlayacak. 20 galibiyet 7 mağlubiyet ile 3.sırada yer aldı. Sigortam Net 22 galibiyet 5 mağlubiyet ile 2. Sırada yer alırken, Semt77 Yalova Spor 25 galibiyet 3 mağlubiyet ile liderliğini devam ettirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA