“Bu skor Mersin’e yakışmadı” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bu skor Mersin’e yakışmadı”


 

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanda mücadele ettiği Kasımpaşa’ya 7-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısın Mersin İdman Yurdu Antrenörü Serkan Damla açıklamalarda bulundu.

 Maçın kendilerine ve camiaların yakışmadığını belirten Damla, “Maçta fazla yorumlayacak bir şey yok. Bu skor hem bize hem de camiamıza yakışmadı. Son haftalarda genç oyuncularımızla oynuyoruz. O nedenle inişli, çıkışlı grafikler olabilir. Ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. Bir kaç tane tecrübeli oyuncumuz var. Birçoğu zaten bıraktı. Kısıtlı bir kadromuz var. Genelde genç oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Tabi gönderildikten sonra kendilerine olan güvenlerini de kaybettiler. Önümüzdeki son maçı da oynayıp, bundan sonra Mersin’in geleceği ile ilgili doğru kararlar alıp inşallah bundan önce yapılan hatalar tekrarlanmayıp Mersin camiasına yakışır bir takım oluşturup hak ettiği süper lige döneriz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA