Son 16’da rakip Uludağ Gelişim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Son 16’da rakip Uludağ Gelişim


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı (MEÜSK) son 16 turunda Bursa Uludağ Basketbol Gelişimi ağırlıyor.

Temsilcimiz grubunu lider tamamlayarak son 16’da liderlik avantajını kullandı ve elemelerden gelen Uludağ Gelişim ile eşleşti.

Bursa Uludağ Basketbol Gelişim takımı B grubunu 5 galibiyet 5 mağlubiyet ile 4. Sırada tamamlamış ve elemelerde İzmit zirve oynadı.  2 karşılaşmayı da kazanan Bursa Uludağ Basketbol Gelişim temsilcimiz MEÜSK'ün rakibi oldu

Temsilcimiz MEÜSK, Bursa Uludağ Basketbol Gelişim karşısında Cuma günü Edip Buran Spor salonunda Saat 19.00’da karşılaşacak.

Kulüp Başkanı Efe Kırmızıer geldiğimiz noktada son 16 içindeyiz. Rakibimiz karşısında öncelikle Edip Buran Spor salonunda oynayacağımız maçı taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz. Takımda moraller yerinde, Teknik ekibimiz ve sporcularımız çok çalışıyor,  rakibimizi önemsiyoruz rakibimizi 2 maçta da yenerek çeyrek finale çıkan taraf olmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Basketbol Kadınlar Ligi ve bunun için ekibimiz,  sponsorlarımız, taraftarlarımızla kenetlenmiş durumdayız. dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA