MMO Mersin’de başkan belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MMO Mersin’de başkan belli oldu


 

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şubesi’nde hafta sonu yapılan 14. genel kurulda mevcut Başkan İsmail Oğuz’un listesi kazandı. Seçim sonunda yarışan İsmail Oğuz ve rakibi Cem Binici sonucu birlikte kutladı.

HEDİYE EROĞLU

 

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Mersin Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu, iki listeyle gidilen seçimlerle yapıldı.

Önceki başkan İbrahim Yücesoy’un CHP’den Akdeniz belediye başkan aday adayı olması sonrası yönetimin kendi içinde seçtiği İsmail Oğuz başkanlığında gidilen seçimde, 14’üncü dönem için yaklaşık 3 bin 350 makine mühendisi iki gün süreyle yapılan genel kurulda sandığa gitti. Seçimde mevcut Başkan İsmail Oğuz Gelişim Mühendisleri adına mavi ve Birleştirici Mühendisler Grubu adına Cem Binici bordo listeyle yarıştı.

Divan Başkanlığını Halil Atlıgil’in yaptığı genel kurulun ilk gününde delege ve yönetim listeleri sunularak, başkan adaylarınca üyelere hitap edildi. İkinci gün ise üyeler Şube Yönetim Kurulunu seçmek için sandığa gitti. Seçimlerde mevcut Başkan İsmail Oğuz mavi listeyle, Cem Binici bordo listeyle yarıştı. Resmi olmayan rakamlarla seçimi Mavi liste kazanarak, Şube Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Oğuz oldu.

Oğuz’un Gelişim Mühendisleri Grubu listesi 701, Cem Binici’nin Birleştirici Mühendisler Grubu ise 446 oy aldı.

 

RAKİPLER SONUCU BİRLİKTE KUTLADI

Göreve geldiği ilk günden beri ‘ben değil biz’ söylemini yerleştirmeye çalışan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi Yönetim Kurulu seçimlerinde de bu söylemini bir kez daha ortaya koydu. Başkan Çakır’ın birlik çağrısıyla, Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi’nin tarihinde ilk kez başkan adayları seçim sonuçlarını birlikte kutladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA