Partiye ayar verdi! Rakiplerine posta koydu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Partiye ayar verdi! Rakiplerine posta koydu!


 

Partiyi dizayn etme, kurultayda Kılıçdaroğlu’na destek sürecinde yaşananlar ve aday belirleme sürecinde yaşananlar sonrası tabandan büyük tepki çeken CHP’li Vahap Seçer, seçim ofisi açılışında partiye ayar verirken, rakiplerine de posta koydu.

Hediye Eroğlu

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken Mersin’de siyaset arenası hareketlenmeye devam ediyor. Belediye imkanlarını seçim çalışmaları kapsamında propaganda aracı olarak kullanmakla eleştirilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında adeta hızını alamayarak partisinden genel merkeze, iktidardan rakiplerine herkese çattı!

 

İŞÇİLERE “ALANDA OLUN” TALİMATI İDDİASI

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki seçim koordinasyon merkezi açılışına Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına katılım zorunlu kılınarak alana getirildikleri iddiaları sosyal medyada gündeme gelirken coşkusuz kalabalık dikkat çekti.

 

KATILMAYAN 3 İSİM DİKKAT ÇEKTİ

Seçer’in, seçim ofisi açılışına arasının açık olduğu bilinen CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in katılmaması dikkat çekti.

 

“HER AİLEDE MÜNAKAŞA OLUR. AMA DIŞARI ÇIKMAZ. BUNU YAPMAYALIM, BU ÇOK TEHLİKELİ”

Özellikle finansman ve kötü yapı stokunu ulumsuz etkilemesi endişesi ile eleştirilerin hedefi olan Metro’nun temelini atmakla övünen Seçer, parti içindeki kavgaya gönderme yaparak, “Milletvekillerimiz, belediye başkan adaylarımız, üyelerimiz hep beraber çalışacağız. Parti içi mücadeleler olur. Her ailede münakaşa olur. Ama dışarı çıkmaz. Kavgalı eve kız vermezler. ‘Git başka kapıya’ derler. Bunu yapmayalım, bu çok tehlikeli.

Bu 5 yılda siyasi gerginlikler bize çok büyük maliyetler ödetti. Biliyorsunuz meclisteki tartışmaları. Alınan kararlarda çıkartılan engelleri. Bürokrasideki imza gecikmeleri. Bunların temel nedeni siyasi gerginlikler. Buradan genel siyasete girmeyeceğim. Genel başkan var onlar cevaplarını verirler. Zaten sıkıntı duyduğumuz konulardan biri de bu. Şu seçimi kazanalım. Kimseyi eleştirmek değil bizim derdimiz ama 5 yıllık bütün zorluklara rağmen dimdik durduk. Kimsenin önünde eğilmedik” dedi.

 

RAKİPLERE POSTA KOYDU

Farklı siyasi partilerin adaylarının Büyükşehir’in hizmetleriyle ilgili yaptığı konuşmaları değerlendiren Başkan Seçer, “Şimdi komik şeyler oluyor. Diğer partilerin adayları var. Her şeyi dilebilirler. Herkesin fikirleri, projeleri kendilerine göre doğrudur, bize de saygı göstermek kalır. Ama birileri çıkıp; daha ortada fol yok, yumurta yok, senin anlatacağın bir proje yok, daha anlattığın bir şey yok, sen yapılanlara kulp takarsan hop arkadaş derim. Mersin’in trafiğini, yolları eleştirmeyi bırak. Bırakın bu lafı güzaf işleri. Şu sahile bir in. Alışık değilsiniz değil mi? Öyle rant yerleri, ranta açarsınız ama bu belediye başkanı sahili halka açtı, halka” dedi.

 

HIZINI ALAMADI! FARK ATMA İDDASINDA BULUNDU

Partililere ayar vermekten kendini alamayan Seçer, “Hepimiz çalışacağız. Ama buradan haykırıyorum; 13 ilçemiz var çok sayıda ilçeyi CHP’li belediye başkanları kazanacak. Belediye başkan sayımızı arttıracağız. Tüm tarihleri açık ara en fazla farkla alınan Büyükşehir Belediye Başkanlığı sonucu 2024’te gelecek. Tarihi bir oy farkı alacağız. İl genelinde Büyükşehir’in seçim koordinasyon merkezi var. Ancak örgütümüz esastır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA