Mersin ekipleri darmadağın | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri darmadağın


 

BAL’da mücadele eden Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor, Homurlu 1951 Spor ve Erdemli Belediyespor 15. haftada oynadığı maçlar sonucunda puan kaybı yaşadı.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 7’inci grupta 15. Haftada Mersin ekipleri kaybettikleri puan kayıpları ile darmadağın oldu. Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Anamur Belediyespor en yakın rakibine mağlup oldu. Büyük bütçelerle sezona başlayan ancak istenilen başarıyı yakalayamayan Erdemli Belediyespor ise puan kaybetmeye devam etti.

 

NİĞDE ANAMUR’A ÇELME TAKTI

Anamur Belediyespor zorlu şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Deplasmanda şampiyonluktaki rakibi Niğde Belediye Spor’a 3-0 mağlup oldu. Bu puan kaybı Anamur şampiyonluk şansını zora girmesine neden oldu ve lider ile arasındaki puan farkı 7’ye çıktı. Anamur Belediyespor ligde 27 puan ile 4 sırada yer alıyor.

 

ERDEMLİ KENDİ EVİNDE YIKILDI

Bu sezon BAL’da umduğunu bulamayan ve zirve yarışından erken kopan Erdemli Belediyespor bu hafta evinde Suvermez Kapadokya Spor’a 1-0 yenildi. Rakiplerini uzaktan takip eden Erdemlispor ligde hayal kırıklığı yaratmaya ve taraftarını üzmeye devam etti. Erdemli Belediyespor ligde 21 puan ile 6. Sırada yer alıyor.

 

HOMURLU’NUN EVİNDE GOL SESİ ÇIKMADI

Geçen hafta Mersin derbisinde puan kaybeden Homurlu 1951 Spor bu seferde kendi evinde Fuzul Ömeranlı Spor Kulübü ile 0-0 berabere kaldı. Son zamanlarda kötü performans sonucunda Homurlu’da kan kaybı devam etti. Homurlu 1951 Spor ligde 20 puan ile 8 sıradaki yerini korudu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA