Ayrışan CHP’den gerçekçi olmayan hedef! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ayrışan CHP’den gerçekçi olmayan hedef!


 

Mersin CHP’deki kaos belediye başkan adaylığı belirleme süreci ile tavan yaparken ayrışma ve kutuplaşma giderek artıyor. Son olarak il yönetiminin adaylar ve teşkilatlarla yaptığı buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ve bazı belediye başkan adayları katılmazken gerçekçi bulunmayan 13 ilçeyi kazanma hedefi ile eleştirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin CHP’de genel kurulda Özgür Özel’in yuhalanmasından, genel merkez koridorlarında bağrışmalara kadar ileri giden kriz, Genel Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın Alevilerle karşı karşıya gelmesi sonrası ülke gündeminde yer almaya devam ederken parti il örgütü ilginç bir buluşmaya imza attı.

Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan genel başkan seçiminde mahalle delegelerinin belirlenmesinden il ilçe kongrelerine ve genel başkanlık yarışına kadar büyük kavgalar yaşanırken, belediye başkan adaylığı belirleme sürecinde yaşananlar ayrışma ve kutuplaşmayı büyütüyor.

CHP’nin Mersin merkezdeki iki önemli ilçe olan Akdeniz ve Toroslar adayları henüz açıklanmazken parti il yönetimi adaylar ve teşkilatlarla buluştu. Buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ve bazı belediye başkan adaylarının katılmaması dikkat çekti.

 

DAHA ADAYLAR BELLİ DEĞİL…

Artan kavgalar ve ayrışma nedeniyle gerek istifalar ve gerekse de küskünlerin partiden uzaklaşması sürerken il örgütünün, yaklaşan yerel seçimler öncesi hedefini 31 Mart akşamı tüm sandıklardan zafer ile çıkmak olarak açıklaması gerçekçi bulunmadı.

DEM Parti ile olası bir ittifak henüz netleşmemiş ve bazı adaylar belirlenmemişken il örgütünün yaptığı değerlendirme toplantısı ‘dostlar alışverişte görsün’ anlayışından öteye gitmemek olarak yorumlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA