Trafik kazaları can almaya devam ediyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Trafik kazaları can almaya devam ediyor


 

Mersin’de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erdemli ilçesinde iki motosikletin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü. 3 otomobilin karıştığı kazada 3 kişi, içerisinde Suriyelilerin bulunduğu bir servis aracına başka bir aracın arkadan çarpması sonucu da 8 kişi yaralandı.

İlk kaza gece saatlerinde Tömük Mahallesi'nde meydana geldi. Elvanlı-Tömük Yolu üzerinde iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki sürücü de yol kenarındaki bahçeye savruldu.

Motosiklet parçaları ise yaklaşık 30 metrelik alana dağıldı. Motosikletlerin hurda yığınına döndüğü kazada sürücü Mehmet Dakak ve diğer motosikletin sürücüsü Suriye uyruklu Fari Kabi hayatını kaybetti. Yapılan incelemenin ardından cenazeler Erdemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aileler sabah saatlerinde cenazeleri gözyaşları içinde teslim aldı.

DİĞER KAZALARDA 11 YARALI VAR

 

İlçeye bağlı Kocahasanlı Mahallesi'nde de 3 otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçe merkezinde meydana gelen diğer kazada ise Suriyelileri taşıyan servis aracına bir başka aracın arkadan çarpması sonucu 8 kişi yaralandı. Yaralılar ayakta tedavi edildi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA