Mersin iş dünyası EMITT’te | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin iş dünyası EMITT’te


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, 25 No’lu Seyahat Acenteleri, Konaklama, Eğlence, Sanat, Spor İşletmeleri Meslek Komitesi Başkanı Murat Demir, Meclis Üyesi Hakan Bayındır ve Mersinli turizmcilerle birlikte 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar’ına (EMITT) katıldı.

Avrupa’nın en büyük turizm fuarlarından olan EMITT, 27. kez turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini bir araya getirdi. Fuarı gezen MTSO Heyeti, firmalarla bir araya gelerek bilgiler aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Mersin standı da büyük ilgi gördü. Birçok ilin kamu ve kuruluş temsilcileri, dernekler, yerli-yabancı acenteleri tarafından ziyaret edilen stantta Mersin, uluslararası platformda tanıtıldı.

Dijital dönüşümün önemli bileşenlerinden yapay zeka teknolojisinin aktif olarak kullanıldığı dijital platformun yer aldığı Mersin standı, geçmiş ve geleceği teknoloji ile birleştiren örnek bir stant olarak fuarda öne çıktı. Söz konusu platformda, Mersin görsellerinden oluşan Turizm Haritası ile yapay zeka teknolojisi aracılığıyla Mersin panoramaları illüstrasyona dönüştürülerek fuar katılımcılarına benzersiz bir teknoloji ziyafeti sundu. Ayrıca, binlerce görselin yapay zeka ile kolajlanmasından meydana gelen mitolojik illüstrasyonlar ve Atatürk portreleri büyük ilgi gördü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA