Mersin’de yılın şoförü taksici Orhan Pektaş | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de yılın şoförü taksici Orhan Pektaş


 

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle, bu yıl da yapılan değerlendirmede, bu güne kadar trafik cezası almadığı belirlenen 20 yıllık taksici Orhan Pektaş Mersin’de yılın şoförü seçildi.

Haber Merkezi

Bu yıl  Toroslar İlçesi Samiye Naim Eğitim Vakfı anaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Vali Özdemir Çakacak’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, İl Jandarma Komutanı Ömer Uyan, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mükerrem Ekinci, Trafik Denetleme Şube Müdürü Vekili Mehmet Nur Taşkın, Emniyet ve Jandarma Teşkilatı personeli, öğretmenler, öğrenci velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü ortaklığında yürütülen  ve Otomobilciler Odasının da katkıda bulunduğu etkinlikte Yılın şoförü, yılın trafik polisi, yılın jandarması ve yılın zabıtası ödülleri verildi.

Etkinlikte ilk ödül Vali Özdemir Çakacak Tarafından Mersin’de yılın şoförü seçilen Orhan Pektaş’a verildi ve ödül töreninden sonra Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Mersin İl Jandarma Alay Komutalı Albay Ömer Uyan  Orhan Pektaş ile günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’da Mersin’de yılın şoförü seçilen Orhan Pektaş’ı telefonla arayarak tebrik etti.

Mersin Site taksi durağında taksicilik yapan yılın şoförü Orhan Pektaş (73) evli ve üç çocuk babası. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA