MEÜ’lü akademisyen TÜBİTAK desteği Aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’lü akademisyen TÜBİTAK desteği Aldı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Günnur Ertong Attar'ın araştırmacı olarak yer aldığı proje TÜBİTAK desteği aldı.

TED Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Gülçin Con Wright’ın yürütücülüğünü üstlendiği, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Günnur Ertong Attar’ın ise araştırmacı olarak yer aldığı disiplinler arası ve kurumlar arası iş birliğine dayanan “6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri Sonrası Kitlesel Göçün Değerlendirilmesi: Ankara ve Mersin Örneği” başlıklı proje Tübitak 1001 sobag desteğine layık görüldü. Projenin araştırmacı kadrosunda TED Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Kezban Çelik ve Dr. Aylin Çakıroğlu Çevik, TED Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Ela Ataç Kavurmacı ve Dr. Zeynep Eraydın, Ankara Üniversitesi Coğrafya bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ayla Deniz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Elif Sabahat Mura da yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA