Mersin için ne yaptınız? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin için ne yaptınız?


 

6 Şubat deprem felaketinin üzerinden 1 yıl geçerken yaralar hala sarılmayı bekliyor… Mersin ise deprem afetine karşı alınması gereken önlem ve tedbirleri bekliyor!...

HEDİYE EROĞLU

 

6 Şubat depremlerinin etkilediği 11 ildeki yıkım Türkiye ekonomisini de derinden sarstı.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve dokuz saat sonra yine Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7,6'lık iki büyük depremle sarsılan Türkiye 11 ilinde resmi rakamlara göre 50 binin üzerinde can kaybetti, bölgede milyonlarca kişi de evsiz, işsiz ve okulsuz kaldı.

Yüzbinlerce insan hala yaralarının sarılmasını beklerken eksiklerin giderilmemesi hayatı yaşanmaz kılmaya devam ediyor!...

 

MERSİN YARIM MİLYONU AŞKIN GÖÇ ALDI

Deprem felaketi sonrası yarım milyonu geçen bir göç dalgası yaşanan Mersin’de ise gözler bölgede olası bir depremin yıkıcı etkilerine karşı alınması gereken tedbirler ile artan nüfusun ihtiyaçlarının karşılanması için yapılması gereken çalışmalarda!

Ancak hem iktidar hem de yerel yönetimler Mersin’in durum tespit envanterinin çıkarılmasından kentsel dönüşüme, randevu bulunamaz hale gelen hastanelerden 40’ı aşan sınıf mevcudiyetlerine, artan trafikten alt ve üst yapı yetersizliklerine kadar ihtiyaç duyulan çalışmalarda sınıfta kalan performansları ile eleştiri konusu olmaya devam ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA