Gültak, esnaf ve mahalle ziyaretlerine hız verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gültak, esnaf ve mahalle ziyaretlerine hız verdi


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mahalle ve esnaf gezileri kapsamında Çay ve Çilek mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Gün içinde Güneş Mahallesi’ne kurulan pazaryerini de gezen Başkan Gültak, 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlardan, Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.

AK Parti Akdeniz ilçe Başkanlığı yöneticileri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile muhtarların katıldığı ziyaretlerde her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Başkan Mustafa Gültak, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Pazaryerini de gezen Gültak, vatandaşlar ve esnafla sohbet etti, gençlerin özçekim isteklerini kırmadı. Pazarda gezen kadınlara alışveriş torbası dağıtan Başkan Gültak, küçük çocuklara da mısır ikram etti, oyuncaklar hediye etti.

 

“YENİ DÖNEMDE DE HİZMET, PROJE VE YATIRIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Önlerinde bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Başkan Gültak; “Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri her kesime, her mahalleye, her insana dokunduk, dokunmaya devam ediyoruz. Biz hizmet için geldik, hizmetlerimizi de bir bir yaptık. Özellikle ‘kadınlar ve gençler’ dedik. Kültür ve sanat evlerimizle, gezilerle, kurs merkezleriyle, spor merkezleriyle 7’den 70’e herkese ulaştık. Gençlerimizin hayalini kurdukları üniversiteleri kazanmaları için Akdeniz’de ilk kez etüt merkezini hizmete açtık.

Lise giriş sınavına girecek ortaokul mezunu çocuklarımız için internet üzerinden sınava hazırlanabilecekleri bir portal oluşturduk. Hizmetlerin yanı sıra, Akdeniz’de yaptığımız en önemli çalışma huzuru, barışı ve kardeşliği yeniden getirmemiz oldu. Akdeniz’de artık hiçbir insanımız etnik kökeninden dolayı ayrıştırılmıyor, ötekileştirilmiyor. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de vatandaşlarımızın bize vereceği destekle hizmet ve projeler, kardeşlik, barış ve huzur ortamı kesintisiz devam edecek” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA