CHP’li Vekil’den, CHP’li Seçer’e protesto | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li Vekil’den, CHP’li Seçer’e protesto


 

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Erdemli Yeni Hal Kompleksi Anahtar Dağıtım Töreninde kendisine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den sonra söz verilmesini protesto eden bir konuşma yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Erdemli ilçesinde 2008’de temeli atılmasına rağmen firmanın iflası, mahkeme süreci, itirazlar, proje revizyonları nedeniyle yıllardır büyük mağduriyetlere neden olan Erdemli Yeni Hal Kompleksi Anahtar Dağıtım Töreninde CHP içinde kriz yaşandı.

 

O VEKİL YİNE SAHNEDE!

Son olarak geçtiğimiz günlerde ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde CHP'de Parti Meclisi'ni basan Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Erdemli’deki törende ilginç bir protesto gösterisine imza attı.

İddiaya göre kendisine söz hakkı verilmeyince duruma tepki gösteren Çakır, bunun üzerine konuşma yapması için kürsüye çağrıldı. Ancak kendisine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den sonra söz verilmesini protesto eden bir konuşma yaptı.

Vekil Çakır yaptığı konuşmada Başkan'dan sonra konuşma şeklini kabul etmediğini belirterek Başkan Vahap Seçer'in dışında Erdemli'de görev yapmış olan Belediye Başkanlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

 

105 DÜKKANIN ANAHTARI TESLİM EDİLDİ

Öte yandan ihaleyle satış yöntemi büyük tepki çeken ve esnaf ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında tartışmalara neden olan proje kapsamında, 60 dönüm arazi üzerine 88 milyon liraya mal edilen 105 işyerinin anahtar teslimi törenle teslim edildi. Hal kompleksinin açılış törenine milletvekilleri belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

Plaketin ardından hak sahiplerine işyerlerinin anahtarları temsili olarak teslim edildi. Törende konuşan Erdemli Hal Derneği Başkanı Ahmet Taner, halin temelinin 2008 yılında dönemin belediye başkanı Musa Mutlu döneminde atıldığını söyledi.

Ahmet Taner, "Ayrıca, Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve çevre yolumuz en kısa sürede Kocahasanlı’ya bağlanıp, çiftçilerimiz ürünlerini kısa ve kolay yoldan halimize ulaştırmalarını sağlayacaklardır. Bunun için teşekkür ediyorum. Değerli konuklarımız, sürdürülebilir büyümenin bölgesel kalkınmaya ve dolayısıyla işbirliğine dayalı olduğunu belirtip, işbirliği içinde çalışmanın önemine vurgu yapmak istiyorum" ifadesini kullandı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA