Atmaca yavrularını duyarlı memur kurtardı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Atmaca yavrularını duyarlı memur kurtardı


 

Mersin’de okul bahçesinde bulunan iki atmaca yavrusu, duyarlı okul memuru tarafından simsarların eline geçmeden yetkililere teslim edildi! Simsarların tanesi 150 ila 300 TL arasında değişen fiyatlarla satışını yaptığı yavrular, tedavilerinin ardından doğaya bırakılacak.

HEDİYE EROĞLU

Mersin’in Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’ndeki Yalınayak İlkokulu’nun binasına yuva yapan atmacaların iki yavrusu, bahçeye düştü. Durum fark eden okulun duyarlı memuru Hamit Özer, yavruları korumaya alarak, yetkililere teslim etmek için harekete geçti.

Susuzluk ve açlık nedeniyle bitkin düşen hayvanları yetkililere teslim etmek için Mezitli Doğa ve Av Hayvanları Koruma Müdürlüğü’ne başvuran Özer, tutanak ile yavru atmacaları kurum görevlilerine teslim etti.

Yetkililer atmacaların bakımlarının ardından sağlıklı bir şekilde doğaya bırakılması için gerekli çalışmayı yapacaklarını belirterek, duyarlılığından ötürü Özer’e teşekkür etti.

Özer de, doğaya ve hayvanlara karşı sorumluluğun herkesin asli görevi olduğunu ve kendisini de bu sorumluluk çerçevesinde hareket ettiğini vurguladı.

Simsarların tanesi 150 ila 300 TL arasında değişen fiyatlarla satışını yaptığı yavrular, memurun duyarlılığı sayesinde kurtulmuş oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA