Bisikletçiler Silifke’de buluşacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bisikletçiler Silifke’de buluşacak


 

Silifke’de bu yıl 43’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Bisiklet Kriteryumu’ yapılacak. Turkcell Güneş Saatçilik'in katkılarıyla düzenlenecek olan kriteryum da dereceye giren sporculara 43. yıl anısına 43 çeşitli hediye verilecek. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 250 kişinin katılımıyla düzenlenen bisiklet kriteryumuna bu yıl daha yoğun bir katılım gerçekleşmesi bekleniyor.

22 Mayıs Pazar günü saat 18:00’da yapılacak olan kriteryuma tüm Silifke halkını davet ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Akdeniz’in incisi olan bu güzel ilçe, tarihi dokusu ve tabii güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmektedir. Festival dolayısıyla gelen konuklarımız, ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadırlar. Geçen yıl Göksu Yılı olarak kutladığımız festivalimizi bu yıl kültürel ve sanatsal ağırlıklı olduğu için Kültür Haftası olarak kutlayacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA