Yenişehir’de halk kart tutarları yükseldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir’de halk kart tutarları yükseldi


 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in 2020 yılında hayata geçirdiği ve bugüne kadar dar gelirli 2 bin 673 aileye toplamda 7 milyon 227 bin TL nakdi destek sağlanan Yenişehir Halk Kart’ın aylık tutarları 750 TL’ye yükseltildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi,  Yenişehir Halk Kart ile dar gelirli ailelere desteğini sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve aile bütçelerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Yenişehir Halk Kart’ın aylık tutarı 750 TL olarak belirlendi. Yenişehir Halk Kart sahipleri, her ay kartlarına yatırılan tutarla indirim uygulayan anlaşmalı yerel esnaflardan alışveriş yapabiliyor.Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “2019’da kurduğumuz Sosyal Hizmet Ekibimiz ile bugüne kadar Yenişehir’de 6 bin hanede sosyal inceleme yaptık, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Hem tespitlerimiz hem de gelen talepler doğrultusunda değerlendirme yapıyoruz. İhtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere nakdi desteklerin yanı sıra her türlü ihtiyaç malzemesini ulaştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA