TOBB Kadın Girişimciler Grubu Tarsus’ta toplandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOBB Kadın Girişimciler Grubu Tarsus’ta toplandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Bucuge ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut, TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu’nun Ayla Harp başkanlığında Tarsus’ta düzenlenen İcra Komitesi Toplantısı’na katıldı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak’ın ev sahipliğindeki toplantıda, Kurul faaliyetleri kapsamında iki Odanın Mersin özelinde yapabileceği iş birlikleri ve projeler de görüşüldü.

Toplantıda söz alan Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak, Kurulun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini söyledi. Koçak, destek için her zaman hazır olduklarını belirtti. ‘Kadim topraklardaki kadim bir Oda’da bulunmak gurur verici’ diyerek sözlerine başlayan MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Bucuge, kadın girişimcilere seslenerek, hem Tarsus’un köklü bir kurumu olan Oda’nın hem de bilgi birikimi ve deneyimi ile Ruhi Beyin, girişimciler için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Ayla Harp da, ‘evimizdeyiz’ diyerek, önümüzdeki süreçte toplantılarını diğer ilçelerde devam ettireceklerini söyledi.

Kadınları bir arada görmekten onur ve mutluluk duyduğunu dile getiren MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut ise, “Onların her çalışması beni heyecanlandırıyor. Yanlarında ve arkalarında olduğumu bilmelerini istiyorum” dedi.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ferit Çetiner ve Fuat Togo ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Arzu Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kürklü’nün de katıldığı toplantıda, Kadın Girişimciler Kurulu Tarsus Temsilcileri Fatma Temel ve Betül Zaman, kurulun bugüne kadar gerçekleştirdiği ve planlanan faaliyetleri hakkında sunum yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA