Başkan Gültak, Karaduvar’da talepleri dinledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Gültak, Karaduvar’da talepleri dinledi


 

Seçildiği günden bu güne kadar mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Karaduvar Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak, mahalle sakinlerinin dile getirdiği çeşitli şikâyet ve talepleri dinledi.

Haber Merkezi

 

Karaduvar Mahallesi ziyaretinde, yoğun bir ilgi ve her yaştan vatandaşın sevgi seli ile karşılaşan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ve AK Parti Mersin Milletvekili Söylemez’e, AK Parti Akdeniz İlçe teşkilatı da eşlik etti. Mahalle Muhtarlığında başlayan gezi programı, bölgede faaliyet gösteren esnaf ziyaretleri ile devam etti. Vatandaşlar ve esnafın taleplerini dinleyen Başkan Gültak, 2019 yılından bugüne dek hayata kattığı ve Akdeniz’i değiştirip dönüştüren hizmetler, proje ve çalışmalardan bahsetti.

 

KÜLTÜR VE SANAT EVİ ZİYARETİ…

Başkan Gültak ve beraberindeki heyet, gün içinde mahallede hizmet veren Kültür ve Sanat Evi’ni de ziyaret ederek, eğitmenler ve kursiyerlerle sohbet etti, el emeği göz nuru eserleri inceledi. Başkan Gültak, merkezde mesleki ve beceri eğitimi alan kursiyer kadınların çocuklarıyla da yakından ilgilendi, miniklerin hazırladığı müzik gösterisini dinledi.

 

“HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

Karaduvar Mahallesi’nde sahili yenileyerek, bölgeye yakışır hale getirdiklerini, gençlere yeni spor tesisleri, çocuklara da yeni parklar kazandırdıklarını kaydeden Başkan Gültak, artık geleneksel hale gelen Karaduvar Balık Festivali ile de bölgeyi tüm Türkiye’ye, hatta dünyaya tanıttıklarına dikkati çekti. Festival sayesinde bölge esnafının bol kazanç elde ettiğini de vurgulayan Başkan Gültak, asla hiçbir ayırım yapmadan tüm Akdeniz’e hizmet vermeye hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi.

 

“BU FRAGMANDI, ASIL FİLM YENİ BAŞLIYOR”

Başkan Gültak’a sevgilerini ileten vatandaşlar ise, “Seni tekrar Akdeniz Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Seni çok seviyoruz. Normalde kim aday olursa olsun biz CHP’ye oy veririz ancak CHP’nin aday çıkartmaması bizim zorumuza gitti. Bu nedenle oyum size. Akdeniz’in bir dönem daha size ihtiyacı var” dediler. Bunun üzerine Başkan Gültak da vatandaşlara, “Bu fragmandı, asıl film yeni başlıyor” yanıtını verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA