Mezitli’de işyerleri artık kadınların elinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’de işyerleri artık kadınların elinde


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kuyuluk Mahallesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Tarhan, kadın esnaf ve genç girişimcilerin olmasına dikkat çekti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tarhan, iş yerlerinin çeşitliliğini ve topluluk dayanışmasını güçlendirmek için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Kısa bir değerlendirme konuşması yapan Başkan Tarhan, “Mahallemizin can damarı olan esnafımız ve değerli vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Gördüğüm en güzel manzara, burada bir arada bulunan kadın esnaflarımızın ve genç girişimcilerimizin sayısının artması. Kadınlarımızın iş dünyasındaki etkinliğini ve genç girişimcilerimizin azmi beni gururlandırıyor. Mezitlimizi birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hep birlikte, Kuyuluk Mahallemizi daha ileriye taşıyacak çalışmalar yapmada devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA