MEÜSK rövanşı farklı aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜSK rövanşı farklı aldı


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi Spor Kulübü (MEÜSK), evinde konuk ettiği Diyarbakır Dicle21 Basketbol Takımına, esti gürledi. Grupta iki güçlü ekibin mücadelesi Mersin Üniversitesi 2 Nolu Spor Salonunda oynandı. Karşılaşmada basketbol severlerin yoğun ilgisi dikkatten kaçmazken Mersin Yönetim Kurulu bu önemli karşılama için dersine çalışarak iyi hazırlandı.

Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibine 46/41 kaybeden temsilcimiz ligi zirvede tamamlamak için 6 sayı farkla kazanması gerekiyordu. Taraftarında desteğiyle Seçil Kauçuk MEÜSK ilk periyotta etkili oyunu ile rakibini 19/9’luk skorla geride bırakırken ilk yarıyı da 35/22 önde kapatarak soyunma odasına moralli girdi.

İkinci yarıya skor avantajı ile daha istekli bir oyun sergileyen temsilcimiz hücumda dış atışlardan bulduğu sayılarla Rakibine üstünlük sağlarken, ortaya koyduğu savunma performansıyla rakibini 42 sayıda tutarak karşılaşmayı 63/42 kazanarak averajla liderliğe yükseldi.

MEÜSK takım halinde maçı kazanmak için ortaya koyduğu performansa dış atışlarda etkili olan Zeynep Yeşil 18 sayı, Efe Su 16 sayı, Ayca Kıroğlu 11 sayı, Kaptan İlkay Maşa 9 ile öne çıkan isimler oldu.

Temsilcimizin gelecek hafta gurupta son maçını Adana Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA