Öğrenciler Lokum’la Avrupa Birliği’ni öğrendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğrenciler Lokum’la Avrupa Birliği’ni öğrendi


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

Haber Merkezi

Anaokulu öğrencilerine bir araya gelen MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi, 'Lokumla Avrupa'ya' sunumunu gerçekleştirdi. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikle, AB'nin temel değerleri ve üye ülkelerin tanıtımı eğlenceli oyunlarla anlatıldı.

AB'nin temel değerleri, üye ülkelerin tanıtımı ve Türkiye ile AB’nin ilişkileriyle ilgili bilgiler, çocukların daha iyi anlamaları ve bilgi sahibi olması için, masal formatında 'Lokum' adlı karakter şeklinde hazırlandı. Anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi, öğrencilere eğlenceli bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Sunum sonunda öğrencilere, Avrupa Birliği'ni ve AB ülkelerini tanıtan Lokumla Avrupa'ya, Gönüllü Lokum, Lokum Yenilik Peşinde, Lokum Tatilde, Lokum’un Çeşitlilik Koleksiyonu kitapları, çanta, kalemlik, rüzgar gülü gibi hediyeler dağıtıldı.
Amaçlarının öğrencileri bilgilendirmek olduğunu dile getiren MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Benin Dumani, eğitimin önemine vurgu yaparak, eğitime yönelik tüm faaliyetleri önemsediklerini söyledi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA