Mersin’de önemli esnaf buluşması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de önemli esnaf buluşması


 

Haber Merkezi

 

Esnaf ve sanatkarların Ankara’da örgütlü zirve kuruluşu Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanvekili ve Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Burhan Aksak, esnaf ve  sanatkarların bölgesel sorunlarını yerinde tespit ve mesleki eğitimle ilgili bir dizi inceleme ve araştırmada bulunmak üzere geldiği Mersin’de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarların yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunları ile mesleki eğitim konularında değerlendirmelerde bulundu.

Muş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanvekili Naim Asan’ın eşlik ettiği ziyarette, Birlik Genel Başkanvekili Nihat Dağdelen’de hazır bulundu. TESK Genel Başkanvekili Mehmet Burhan Aksak, esnaf ve sanatkarların yerelde yaşadığı bölgesel sorunları yerinde tespit ederek, çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunmak ve yine mesleki eğitim konusunda üretilen projeleri yerinde görme amacıyla Çukurova bölgesine bir dizi ziyarette bulunduğunu ifade etti.

 

“ESNAF SANATKARLARIN SORUNLARINA YÖNELİK ORTAK ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”

Mersin ESOB Başkanı Veysel Sarı ile Mersin Şoförler Odası Başkanlığı ile TOŞF Başkanvekilliği dönemleri dahil olmak  üzere çok uzun yıllara dayanan dostlukları ve esnaf sanatkarların sorunlarına yönelik bir çok konuda ortak çalışma içerisinde olduklarının altını çizen Genel Başkanvekili Burhan Aksak, “Mesleğin her alanında görev yaparak, başarı merdivenlerini azimle tırmanan çok kıymetli çalışma arkadaşım, sevgili dostum Veysel Sarı ile hem hasret giderme, hemde esnafımızın sorun ve beklentilerini değerlendirme fırsatı elde ettik” dedi.

 

EN ÖNEMLİ KONU ARA KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRİLMESİ

Ziyaretinin bir amacının da TESK’e bağlı Adana’da kurulu bulunan MEKSA Vakfı ile incelemelerde bulunmak olduğunun altını çizen Genel Başkanvekili Burhan Aksak, “Mersin Birliğimizin gerek MEKSA Vakfı, gerekse Avrupa Birliği ile sürdürdüğü ortak projeleri mevcut. Birlik Başkanımızın mesleki eğitim alanında sergilediği çalışmaları ilgiyle  takip ediyoruz. Ülkemizin en önemli konularından olan ara kalifiye eleman yetiştirilmesi konusunda ortaya koyduğu projeleri çok önemsiyoruz. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

MERSİN, TESK İLE İYİ DİYALOG İÇİNDE

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı da ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanvekili Burhan Aksak’a teşekkür ederek, “Ömrünü temsil ettiği esnaf sanatkarımıza ve mesleki eğitime adamış, esnafın içerinden çıkarak, Ankara’da TESK Genel Başkanvekilliğine getirilmiş bir görev ve hizmet adamına ağırlamanın onuru içerisindeyim. Esnafımızın bölgesel sorunları ile mesleki eğitimleri yerinde inceleme amacıyla kurumumuzu ziyaret eden Genel Başkanvekilime çok teşekkür ediyorum. Mersin Birliğimiz üst kuruluşumuz TESK ile iyi diyaloglar ve gönül bağı içerisinde esnafın sorunlarına çare üretmeye devam edecektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA