Tarsusgücü farklı kullandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsusgücü farklı kullandı!


 

Tarsusgücü taraftarları ve bazı futbolcular, hakem gözlemcisine saldırarak kalça kemiğini kırdı!

Gençler U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Etap müsabakalarının Gaziantep ayağında karşı karşıya gelen Tarsusgücü ile Adana Seyhan Belediyesi maçında istenmeyen olaylar yaşandı.

Şehitkamil İlçe Stadyumunda oynanan maçta Tarsusgücü taraftarları ve bazı futbolcuları, hakem gözlemcisi Mehmet Açıkgöz’e saldırarak kalça kemiğini kırdı.

Maçın ilk yarısını önde kapatan Tarsusgücü takımı ikinci yarıda kalesinde gördüğü ikinci golün ardından maçın hakemi Emre Yıldırım’a sürekli itirazlarda bulunmaya başladılar. Mersin temsilcisinin antrenörünün yapmış olduğu itirazların dozu artında karşılaşmanın 78. dakikasında orta hakem tarafından Tarsusgücü antrenörünü tribüne gönderdi.

Bu durum karşısında tribünde bulunan taraftarların sahaya atlamasını önlemeye çalışan hakem gözlemcisi Mehmet Açıkgöz, darbelere maruz kaldı. Acımasızca saldırılara maruz kalan Mehmet Açıkgöz’ün kaşında açılma, yanağında ve kolunda kanamalar olurken, kalça kemiğinde ise kırık oluştu. Maçın gözlemcisi Hacı Budak ise aldığı yumruk ve tekmelerden dolayı alnında yaralanmalar ve dizinde sıyrıklar oluştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA