Toroslar Akademi’de gençler geleceğe hazırlanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar Akademi’de gençler geleceğe hazırlanıyor


 

Toroslar Akademi Eğitim Merkezi’nde; Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri, her hafta sonu seri deneme sınavlarına katılıyor.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesiyle hayata geçirdiği önemli projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, gençlere deneyimli bir eğitim kadrosuyla ücretsiz hizmet veriyor.

Sağlık Mahallesinde bulunan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerinin yanı sıra deneme sınavları ile de kendilerini ölçme imkanı buluyor. Sınav stresini azaltmak ve gerçek sınav deneyimi sunmak amacıyla yapılan deneme sınavları ise yoğun ilgi görüyor.

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetinden de faydalanan öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi eşliğinde etüt çalışmalarına da katılıyor.

 

“GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve Toroslar Akademi Projesiyle yanlarında olduklarını söyledi.

Amaçlarının gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Geleceğimiz olan gençlerimizi lise ve üniversite yolculuklarında yalnız bırakmıyoruz. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin istedikleri üniversite ve bölümleri kazanmaları en büyük arzumuz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA