Süper’de gollü hafta! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de gollü hafta!


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B Grubunda heyecan devam ediyor. A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor, farkı açarken B Grubunda Mersin 33 FK ve Mezitli 33 Spor arasında ki yarış sürerken bol gollü bir hafta geride kaldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde ikinci devre 4’üncü hafta maçları oynandı. A Grubunda Mut İdman Yurdu liderliğini sürürken, B grubunda Mersin FK ve Mezitli 33 kıran kırana bir mücadele içerisinde lige devam ediyor.

 

GÖLLÜ HAFTA

A Grubu bu hafta çekişmeli maçlara sahne oldu. Binevlerspor evinde Çeşmelispor karşısında üstün bir oyun ile 6-1 galip geldi. İçel Yolspor evinde Akdeniz Zirvespor’u 4-1 yenerken, Tarsusspor evinde Karacailyas Veteranlarspor karşısında 2-0 galip gelmeyi başardı.

A grubunda Lider Mut İdman Yurdu Belediyespor düşmemeye çabalayan Taşucuspor’u 6-0 gibi farklı bir skorlar yendi. Akdeniz Belediyespor ise kendi evinde Erdemli Limonspora 4-0 gibi net bir skor ile yenerek zirve takibine devam etti.

 

B GRUBUNDA MERSİN – MEZİTLİ ÇEKİŞMESİ SÜRÜYOR

B Grubunda ise Çukurova Birlik FK evinde Akdenizgücü’nü 4-1 yendi. Orta sıralarda mücadelesine devam eden Silifke İdman Yurdu ise evinde Erdemlispor’a 2-7 gibi farklı bir skorla ile yenilerek şok bir mağlubiyet aldı. Erdemli Yörükspor ise evinde Bozyazı Belediyespor’a  0-2 yenilerek düşmeye iyice yaklaştı.

Grubun zirve mücadelesindeki takımlarından Mezitli 33 Spor evinde İdman Yurdu 1925 Spor’u 8-1 yenerken, lider Mersin 33 FK ise kendi evinde Toroslar Belediyespor 8-1 yenerek avaraj ile liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA