Havalimanı işçilerinden yemekhane eylemi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Havalimanı işçilerinden yemekhane eylemi!


 

Açılışı yıllardır farklı tarihlere ertelenerek yılan hikayesine dönen Mersin’in Tarsus İlçesi’nde yapımı süren Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda çalışan işçiler, yemekhanenin yeri değişmesi ve fiziki şartların yetersiz kalması nedeniyle duruma tepki göstererek, protesto eylemi gerçekleştirdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de yapımına 13 yıl önce başlanan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın açılışı her gün yeni bir tarih açıklanarak ertelenirken, işçi eylemleri de aralıksız sürüyor. Sık sık maaşlarını alamadıkları için eylem yapan işçiler son olarak yemekhanenin yerinin değiştirilmesi ve yeterli fiziki şartlara sahip olmaması nedeniyle protesto eylemi gerçekleşirdi. Çok sayıda işçinin de eylemde işçiler taleplerine kulak verilmesi için ilgililere ve yetkililere seslerini duyurmaya çalıştı.

 

BAKAN: OCAK’TA AÇILACAK!

Geçtiğimiz günlerde yerli ve milli projeler ile ulaşım hatlarına yönelik çalışmalara ilişkin bilgi veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çukurova Havalimanında inşaatların devam ettiğini belirterek, "Çukurova Bölgesel Havalimanı bitmek üzere, bu ay içinde açmak için 7/24 çalışıyoruz” diyerek, havalimanının Ocak 2024’de hizmet vermesinin planlandığını belirtmişti.

Ancak sık sık gerçekleşen gelen eylemler nedeniyle projenin ocak ayına yetişip yetişmeyeceği merak konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA