BAL ekipleri yenilenme peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL ekipleri yenilenme peşinde


 

BAL’da ilk devreyi hayal kırıklığı ile kapatan Mersin ekipleri Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 yenilenme peşinde.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Mersin ekipleri Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 sona eren ilk devrede hayal kırıklığına neden oldu.

 

ANAMUR’DA AYRILIK RÜZGARI DEVAM EDİYOR

Sezon başından buyana zirveyi kovalayan ancak son haftalarda yaşadığı kayıplarla şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Anamur, yeniden yapılanma kararı aldı.

Ligin ilk 8 haftasında fırtına gibi esen ancak devre arasına son 5 haftada aldığı sonuçlarla devre arasına 5’inci sırada girerek hayal kırıklığı yaratan Anamur ekibi, son olarak oynadığı Alşehir Spor maçında zirve yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Konya ekibine yenilerek büyük bir fırsatı tepti.

Son 5 haftada 3 mağlubiyet 1 beraberlik ve 1 galibiyet alabilen Anamur Belediyespor ligde çıktığı 13 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken aldığı 24 puanla ligi 5. sırada tamamladı. Mersin ekibi 17 kez rakip ağları sarsarken kalesinde 10 gol gördü. Takımın gol yükünü ligimizde gol kralı konumunda bulunan Orhan Yüksel attığı 8 gol ile çekerken onu attığı 3 golle Sebahattin Genç takip etti. Ligin ikinci devresinde

Kötü gidişat ile Anamur ekibi 1,5 sezondur giyen kaptan Emre Batı, sezon başı anlaştığı Ertuğrul Yarman, Kerem Yıldırım ve savunma oyuncusu Kaan Oruç ile yollar ayrıldı.

 

ERDEMLİ’DE MİLYONLUK FİYASKO

Bu sezon BAL’da umduğunu bulamayan, zirve yarışından uzaklaştığı gibi il sıralamasında da çok iyi konumda olmayan Erdemli Belediyespor’da adeta milyonluk fiyasko yaşanıyor.

Lige 4/4 yaparak hızlı bir giriş yapan ancak ardından oynadığı 7 maçta tamamen hayal kırıklığı yaratan Erdemli ekibi, 7 haftada 5 mağlubiyet ve 2 beraberlikle sadece 2 puan çıkarabildi. Bir anda kendini orta sıralarda bulan Erdemli, 13 maçta 5 galibiyet 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 7 maçlık süreci çok daha verimli geçirebilecekken beklenmedik puan kayıpları ile camiasına hüsran yaşattı.

Çıktığı 13 maçta 15 gol atan Erdmeli, kalesinde 16 gol gördü takımın gol yükünü attığı 4 Golle Mehmet Çiloğlan çekerken ona 2 golle Ali kale destek verdi. Devreye 7. sırada giren Erdemli Belediyespor’un 18 puanı bulunuyor.

Öte yandan devre arası transferlerle toparlanma hesabı yapan Erdemli, Melih Kaya İşdil, forvet oyuncusu Emre Aktaş Takımdan ayrıldığını açıkladı.

 

 

HOMURLU TOPARLANMA PEŞİNDE

Mersin’in BAL’daki bir diğer temsilcisi Homurlu 1951 ekibi ise son haftalardaki çıkışı ile adından söz ettirdi.

Çıktığı 13 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Homurlui evinde oynadığı 7 maçta ise kalesini gole kapattı.

Lige tutunmada kırılma anı 6 ve 7 haftada alınan galibiyetlerden sonra peş peşe gelen bir beraberlik ve bir mağlubiyetin olduğu Homurlu’da, 8. ve 9. hafta maçları da önemli etken oldu. Bu müsabakalardan alınacak galibiyetlerle daha da üst sıralarda yer alabilecekken ayağına gelen fırsatı tepen Homurlu, 13 maçta 11 gol atıp 10 gol yedi. Mersin ekibinin gol yükünü attığı 3 golle Osman Göçmüş çekerken onu attığı 2 golle Ramazan Zengin destekledi. Devreyi 6. sırada tamamlayan Homurlu 1951 e ikinci devrede çıkış yakalama peşinde.

Öte yandan 23 yaşındaki genç futbolcu Beşir Özelkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Homurlu 1951 den ayrıldığını açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA