Kocamaz aday mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz aday mı?


 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu iddia edildi. Kocamaz ise iddiaları yalanladı!

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere CHP ile ittifak yapmayarak  “tek başına seçime girme kararı” sonrası gözler adaylarına çevrildi.

Mersin’de henüz Büyükşehir Belediyesi için adayını açıklamayan İYİ Parti’ye yönelik meraklı bekleyiş sürürken bazı internet sitelerinde gündem olan iddialar kent gündemini hareketlendirdi.

 

KOCAMAZ NE DEDİ?

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu iddia edildi. Kocamaz ise iddiaları yalanladı!

Kocamaz sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bazı internet sitelerinde nereden alındığı ve doğru olup olmadığı şahsıma teyid ettirilmeden Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğuma dair asılsız bir haber yayınlandı.

Aday olmama yönelik olarak, gerek Genel Merkez Yöneticilerimizden, gerek milletvekili arkadaşlarımızdan, gerek teşkilatlarımızdan, gerekse de Mersin’in tüm ilçelerinde yaşayan Hemşehrilerimizden yoğun bir talep olduğu doğrudur.

Hergün Mersin ofisimize gelen, ya da telefon eden çok değişik siyasi partilerden ve siyasette çok etkili olan İnsanlar Mersin’i sahipsiz bırakmamam gerektiğini belirterek, aday olmam yönünde telkinde bulunarak, hatta biraz ısrar birazda baskı yapmaya çalışarak düşüncelerini ifade ediyor.

Özellikle farklı internet sitelerinde bugün çıkan haber, insanlarımızı daha da heyecanlandırmış olmalı ki, iki telefonum hiç susmadı. Herkes arayıp haberin doğru olup olmadığını soruyor. Bende en azından bugün için böyle bir kararın olmadığını anlatmaya çalışıyorum.

Ancak insanlarımızı inandırmakta zorlanıyorum. Vatandaşlarımız, sanki benim bir şeyleri kendilerinden gizlediğimi düşünüyor. Ben şimdi buradan haberi yapan internet sitelerine bir çağrı yapıyor ve haberin kaynağını öğrenmek istiyorum. Henüz benim bile haberimin olmadığı bu haberin kaynağı şu anda herkes tarafından merak ediliyor. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın İYİ Parti teşkilat yetkililerimizden ya da şahsımın ağzından duymadıkları haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA