Otomotivcilerden; “Bahar Şenliği” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Otomotivcilerden; “Bahar Şenliği”


 

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneğinin (MODER) geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8.si düzenlenecek olan “Bahar Şenliği”, 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü başlıyor.

Serkan TULTAK

Forum AVM’de 5 gün sürecek etkinlikle ilgili basın toplantısı düzenleyen MODER Başkanı Ali Çayan, bahar şenlikleri kapsamında cazip kampanyalar ve indirimler sunacaklarını söyledi. 
Bu yıl farklı bir konsept hazırladıklarının altını çizen Çayan, “MODER 8. Otomotiv Bahar Şenlikleri, bahar havasında geçecek. Şenliğimiz kapsamında yapacağımız tüm gösteriler ve konserler bize Türkiye’nin en güzel kentlerinin başında gelen Mersin de baharın tadını doyasıya çıkarmamıza imkan sunacaktır.” Dedi. 

“YENİŞEHİR FUAR MERKEZİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ AMA BURADA FUAR YAPABİLMEMİZ İÇİN...”
Toplantının sonunda sorulara da cevap veren Çayan, otomotivcilerin fuar merkezi yerine, Forum’u tercih etme nedenleri, bu işi kendi imkanları ile yapmalarına bağlayarak şunları söyledi:
“Biz burada birazda kazan-kazan sistemi uyguluyoruz. Forum bizim potansiyelimizden bizde Forum’un potansiyelinden yararlanıyoruz. Bu yıl daha görkemli bir organizasyon düşünüyorduk. Ancak ülkemizde yaşanan olaylar ve acılar nedeniyle daha sade bir program hazırladık. Yenişehir Fuar Merkezi bizim için önemli ama burada fuar yapabilmemiz için bağlı olduğumuz firmalar destek vermiyorlar. Türkiye’nin hiçbir yerinde otomotiv fuarı yok; sadece çok geniş kapsamlı fuar İstanbul da yapılıyor ve bu fuar için ciddi hazırlıklar yapılıyor. Bundan dolayı bizde kendi imkanlarımızla şenlik şeklinde düzenlediğimiz bu organizasyonla insanlara ulaşmayı hedefliyoruz.” 

“OPERASYONEL KİRALAMA İVME KAZANIYOR”
Burada yaptıkları şenliğin direk olarak kendilerine katkı sunmadığını, ancak yıla yaydıklarında yüzde 10 gibi bir dönüş aldıklarını kaydeden Çayan, ekonominin içinde bulunduğu durumu da şu sözlerle değerlendirdi: “Biz burada direk satış yapmıyoruz. Ama dönüşleri daha sonra alıyoruz. Ekonomik olarak da içinde bulunduğumuz ortama rağmen otomotiv sektörü ivme kazanmaktadır. Tabi bundaki en önemli etken, operasyonel kiralamadır. Bunun daha da büyüyeceği ve hatta bireysel kiralamaya kadar ineceği de değerlendiriliyor.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA