CHP Mersin’i dinlemedi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP Mersin’i dinlemedi!


 

CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yeniden mevcut başkan Vahap Seçer’i belirlemesine kentten tepki yağdı!

Hediye Eroğlu

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in adaylığını ilan etti.

Ancak Büyükşehir Belediyesinde 2019 seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturması sonrası baskı ve mobbing ile partiyi dizayn eden, kent dinamikleri ile sık sık karşıya karşıya gelen ve sık sık her kesimden yönetim tarzı ile ilgili eleştiri alan Seçer’in yeniden aday gösterilmesi tepkiye neden oldu.

CHP’liler tarafından sık sık tek adamlıkla eleştirilen Seçer’in adaylığına parti tabanından yapılan yoğun muhalefete rağmen genel merkezin Mersin’in sesine kulak tıkayarak bu kararı alması sonrası sosyal medyada tepki çığ gibi büyüdü.

Vahap Seçer’i boykot edip oy kullanmayacağını açıklayan partililerden, Seçer’e karşı farklı partilere oy vereceğini açıklayanlara kadar çeşitli kesimlerden gelen tepkinin kentte önümüzdeki günlerde ciddi oluşumlara dönüşmesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA