Mersin İdman Yurdu: 0 – Antalyaspor: 1 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin İdman Yurdu: 0 – Antalyaspor: 1


 

Süper Lig’den düşen Mersin İdman Yurdu, genç oyuncularına fırsat verdiği Antalyaspor maçında 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmada Antalya’dan Sakıb Aytaç kırmızı kartla oyuncu dışında kaldı.

Serkan TULTAK

Süper Lig’in 32. haftasında Mersin Stadyumu’nda oynanan maçta Mersin İdman Yurdu -  Antalyaspor maçı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Boş tribünlere oynanan karşılaşmanın tek golünü ise Mbilla attı. 
 
“CEHENNEMİN DİBİNE DE DÜŞSEN…”
 Az sayıda taraftarın izlediği maçta Kırmızı Şeytanların “Cehennemin dibine de düşsen bu deli gönül peşinde” pankartı dikkat çekti. Maçta dikkat çeken bir diğer hususta, kadroda ve yedek kulübesinde genç oyuncuların olması idi. Öte yandan düşen takımı ilk terk eden teknik direktör Ümit Özat olurken, takım her zaman olduğu gibi Serkan Damla’ya emanet edildi. 
 
BİR GOL, BİR DİREK, BİR KIRMIZI KART 
 Maça Antalya istekli başlarken, Mersin ekibindeki genç oyuncuların istekli oluşu alkış aldı. 
21. dakikada ise aldığı ara pas ile ceza sahasına giren Mbilla bekletmeden vurduğu top ağlarla buluştu. Golden sonra beraberlik için yüklenen Mersin İdmanyurdu, Mahmut Metin ile yakaladığı pozisyonda direğe takıldı. Bu pozisyonda Mahmut ile çarpışan kaleci Ozan Özenç ise sakatlanarak oyundan çıktı. 
 Maçın ikinci yarısında da gole giden Mersinli oyuncuyu düşürdüğü için Sakıb Aytaç direk kırmızı kart görerek  Antalya’yı 10 kişi bıraktı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA