Mersin’in hedeflerine ulaşması için sağlıklı işleyen basın mekanizması çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’in hedeflerine ulaşması için sağlıklı işleyen basın mekanizması çağrısı


 

Ülkenin ve Mersin’in geleceğe dair çok büyük hedefleri olduğunu söyleyen MTB Başkanı Ö. Abdullah Özdemir, “Bu hedeflere ulaşılması ancak sağlıklı işleyen bir basın mekanizması ile mümkün olabilir. Basın çalışanlarımızın sorunlarının çözülmesi, sıkıntılarının giderilmesi, çalışma şatlarının daha da iyileştirilmesi ortak arzumuzdur” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı A. Abdullah Özdemir, yayınladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Demokrasinin ve çağdaş düzenlerin gelişmesinin, her gün daha da aşama kaydetmesinin vazgeçilmez aktörlerinden birinin basın ve yayın organları olduğunu söyleyen Özdemir, “Bu nedenledir ki basın yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü büyük güç olarak nitelendirilir. Toplumların yolunun aydınlanmasında ve çağdaş medeniyet yolculuğunda gazetecilerimizin önemli rolü bulunmaktadır. İlkeli, tarafsız, dürüst ve vicdanlı gazetecilerimiz bu yolculukta toplumumuzun can damarıdırlar” dedi.

 

“GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ”

Gazetecilerin çok onurlu ve anlamlı sorumluluklar içeren bir meslek icra ettiğini dile getiren Başkan Özdemir, “Toplumumuzun dünyadaki, ülkemizdeki, Mersin’imizdeki gelişmeleri doğru ve hızlı bir şekilde öğrenmesinde hepimizin gözü ve kulağıdırlar. Genel görüş ve taleplerimizin kamuoyuna yansıtılmasında hepimizin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Böylece ülkemizin ve ilimizin kalkınmasına, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlamaktadırlar.

Tüm bunları yaparken gazetecilerimiz gönül verdikleri bu meslekte zaman ve mekân ayrımı gözetmeden var güçleriyle çalışıyorlar. Bu şerefli mesleğin gereklerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine getiriyorlar. Gazetecilerimiz gece gündüz demeden verdikleri bu emek ile her türlü takdiri hak ediyorlar.

 

“MERSİN’İN ÇOK BÜYÜK HEDEFLERİ VAR”

Ülkemizin ve Mersin’imizin geleceğe dair çok büyük hedefleri var. Bu hedeflere ulaşılması ancak sağlıklı işleyen bir basın mekanizması ile mümkün olabilir. Basın çalışanlarımızın sorunlarının çözülmesi, sıkıntılarının giderilmesi, çalışma şatlarının daha da iyileştirilmesi ortak arzumuzdur. Basın çalışanlarımız görevlerini daha verimli icra ettikçe ülkemiz ve Mersin’imiz de hedeflerine daha hızlı ilerleyecektir.

Bu süreçte bugüne kadar olduğu gibi basın çalışanlarımızın bundan sonra da ellerinden gelen tüm gayreti göstereceğinize gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle basın sektörünün emekçileri değerli gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, onurlu mesleklerinde yürekten başarılar diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA