Üniversite öğrencilerine geleceğin meslekleri konferansı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Üniversite öğrencilerine geleceğin meslekleri konferansı


 

MEÜ Erdemli ve Silifke’deki yüksekokul ve meslek yüksekokulu öğrencilerine “Geleceğin Teknolojileri, Geleceğin Meslekleri” konferansı verildi.

Üniversite Kariyer Merkezi’nin MEUSEM, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve Silifke Meslek Yüksekokulu iş birliğinde düzenlediği “Geleceğin Teknolojileri, Geleceğin Meslekleri” başlıklı konferanslar yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İlk olarak 27 Aralık 2023 Çarşamba günü Rektör Danışmanı ve Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı, Erdemli MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Can Samırkaş, Erdemli UTİYO ve Erdemli MYO akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı konferans; Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Amfi Salonunda düzenlendi.

Yoğun bir katılımın olduğu konferansta Rektör Danışmanı ve Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı’nın yaptığı açış konuşmasının ardından Prof. Dr. İlhan Ege tarafından konferans verildi. Konferans soru-cevap bölümüyle devam etti. Soru-cevap bölümü sonrasında ise Doç. Dr. Buğra Sarı ve Erdemli MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Can Samırkaş tarafından Prof. Dr. İlhan Ege’ye teşekkür belgesi takdim edildi.

Konferansın bir sonraki durağı Silifke Meslek Yüksekokulu oldu. Silifke Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Saygın, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı konferans Silifke’de de yoğun bir ilgi gördü. Konferansın açış konuşmasını Silifke MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet Saygın yaptı. Prof. Dr. İlhan Ege’nin yaptığı konuşma sonrasında soruların cevaplanması ile konferans tamamlandı.

Erdemli ve Silifke’de gerçekleştirilen “Geleceğin Teknolojileri, Geleceğin Meslekleri” başlıklı konferanslarda Prof. Dr. İlhan Ege, Endüstri 5.0, yeni teknolojiler ve uygulama örnekleri, mesleklerdeki değişim ve yeni ortaya çıkacak mesleklerden bahsetti.

Üniversitenin, tüm öğrencilerine ve mezunlarına yedi gün yirmi dört saat hizmete hazır olduğunu belirten Prof. Dr. İlhan Ege, iletişim bilgilerini öğrenciler ile paylaşıp ilçelerdeki öğrencilerin de her zaman kendilerine ulaşabileceklerini belirtti. Temel amaçlarının Üniversite mezunlarının başarısı olduğu ve bunun için Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’ın desteği ile katkı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Prof. Dr. İlhan Ege, ilçelerdeki öğrencilerin de merkez yerleşkedeki öğrenciler gibi önemli olduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA