Çıraklık eğitimi kursiyerleri becerilerin sergiledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çıraklık eğitimi kursiyerleri becerilerin sergiledi


 

Haber Merkezi

 

Aşçılık ve pastacılık kursiyerlerin yöresel yemek ve tatlıları büyük beğeni gördü. Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince (Mersin ESOB) yürütülen “Türkiye’de kaliteli çıraklık ve mesleki eğitim yoluyla Suriyeli ve ev sahibi topluluklarının istihdama erişimlerinin kolaylaştırılması programı” (İMEP) kapsamında birlik yemekhanesinde açılan aşçılık ve pastacılık kursuna katılım gösteren kursiyerler; programın ilk iki haftalık bölümünde aldıkları beceri ve eğitim sonrasında hazırladıkları yöresel yemek ve pastaları sergileyerek görücüye çıkardılar.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Başkanvekili Nihat Dağdelen, Mersin TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Mersin Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün, Mersin Büfeciler Odası Başkanı Adem Yaşat ile birlikte tatlı ve yiyeceklerin beğeniye sunulduğu lezzet sofrasında hepsi birbirinden güzel olan yöresel yemeklerden tattılar.

Başkan Sarı, kursiyerlerce hazırlanan tatlı ve yöresel yemeklere hayran kaldıklarını ifade ederek, emeği geçen tüm kursiyerlere ve ustalara teşekkürlerini iletti. Başkan Sarı aşçılık ve pastacılık çırağı kurslarının devam etmekte olduğunu ve başvurular kayıtlarının Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince kabul edildiğini sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA