Mersin kampta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin kampta


 

Yeni Mersin İdman Yurdu ilk yarının sona ermesiyle kendi tesislerinde başlattığı yeni sezon hazırlık kamp çalışmalarını sürdürüyor.

REŞİT DOĞAN

 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk devreyi 33 puanla 6. sırada tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu 5 günlük iznin ardından ikinci yarı hazırlıklarına geçen hafta başladı. Top başı yapan MİY, 15 günlük kamp dönemini kendi tesislerinde tamamlayacak. Yeni MİY kamp süresince 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Futbolcular Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde günde çift idman yaparak yeni döneme hazırlanacak.

Takım sportif başarı için ter dökerken yönetimde ara transfer döneminin verimli geçirmek için düğmeye bastı. İlk etapta kent dinamikleri ile temasa geçen Yeni MİY yönetimi, kulübe yapılacak maddi destekler için çağrılarda bulundu.

Özellikle 2 kanat, 1 sağ bek, 1 orta saha ve 1 stoper transferi gerçekleştirmeyi planyan Kırmızı Lacivertliler, play off’lara hazır bir kadro kurmak istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA