Öldüresiye dayağa 2 tutuklama | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öldüresiye dayağa 2 tutuklama


 

Mersin’de abisi ile alacak verecek nedeniyle husumeti olanları vergi kaçırdıklarına dair ihbarda bulunarak şikayet eden Uğur D.’ye saldırıp öldüresiye döven 2 kişi tutuklandı.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunan Marina AVM’de bir kişinin öldüresiye dövülmesi ile ilgili olayda 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesindeki bir alışveriş merkezinde 15 Aralık'ta meydana gelen olayda, abisi ile alacak verecek nedeniyle husumeti olanları vergi kaçırdıklarına dair ihbarda bulunarak şikayet eden Uğur D. adlı kişi darp edilerek ağır yaralandı.  Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, tedavisi sonrası Uğur D.'nin verdiği ifade doğrultusunda 3 şüphelinin kimliği ve adresleri tespit edildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerden H.Ö. ve R.B. sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, M.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA