Mersin MEM yoğun mesaide | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin MEM yoğun mesaide


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yoğun mesaisini kesintisiz sürdürüyor.

Durmuş katıldığı programlar ile kent eğitim hayatına ve politikalarına yön veriyor.

 

ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI TOPLANTISI YAPILDI

Fazilet Durmuş başkanlığında, Özel Öğretim Kurumlarından sorumlu şube müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı. Mersin'in 13 ilçesinin Özel Öğretim Kurumları ile ilgilenen şube müdürleriyle, ilgili kurumların durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Durmuş, toplantıda tüm birimlerde yürütülen iş ve işlemlerle ilgili bilgi aldı, sorunlar ve çözüm önerileri üzerine konuşuldu. Durmuş, “Değerli Meslektaşlarım, bütün ilçelerimiz, okullarımız ve meslektaşlarımızla iletişim içinde olmak bizi başarıya ulaştırır. Hep birlikte, eğitim ve öğretimde en iyi sonuçlara ulaşmak için çalışmaya ve gayret göstermeye devam edelim” dedi.

 

ANAOKULUNDA DİL ETKİNLİĞİ

Müdür Durmuş ayrıca, Ülker Özkan Anaokulunda ‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ kapsamında yapılan ‘Okul Öncesi Eylem Planı’ faaliyetine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Badas ve şube müdürlerinin de bulunduğu programda, çocukların söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile dilin zenginliklerini tanıması ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasının sağlanması amaçlanan programda öğretmenler; dilin zenginlikleri projesi için yapılan çalışmaları tanıttı.

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş çocuklarla sohbet etti, şarkı söyledi, horon oyunu oynadı ve hikâye atölyesine katıldı. Durmuş, dili iyi kullanmanın düşünce dünyasını geliştirdiğini vurguladı.

 

ŞEHİT FİKRİ DİLSİZ İLKOKULU’NA ZİYARET

Fazilet Durmuş son olarak Şehit Fikri Dilsiz İlkokulu'na ziyarette bulundu, öğretmenlerle sohbet etti. Okulda yapılan faaliyetlerin bulunduğu teşhir alanlarını gezip öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektiren Durmuş, Şehit Fikri Dilsiz İlkokulu'nun hayat boyu öğrenmeye bağlı en fazla kurs açan okul olduğu bilgisini verdi.

Okulda Kur'an-ı Kerim dersleri, futbol, tekvando, halk oyunları, ahşap boyama, jimnastik, koro-bağlama, yetişkin zumba gibi spor, sanat, sağlık dans ve müzik gibi çeşitli alanlarda kurslar yapılırken aynı zamanda tarımsal faaliyetlerin de yapıldığı hobi bahçesi ve çiftlik hayvanları da mevcut.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA