Kamu kurumlarına çözüm odaklı hizmet talimatı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kamu kurumlarına çözüm odaklı hizmet talimatı


 

Vali Pehlivan, 2023 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda kamu hizmetlerinin vatandaş memnuniyeti ve çözüm odaklı, yapıcı, hızlı ve kaliteli bir yönetim anlayışı ile sürdürülmesi için talimat verdi.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, kamu hizmetlerinde etkinliğin, verimliliğin artırılması, bu bağlamda kamu birimlerinde ve birimler arasında iş birliği ve koordinasyonun pekiştirilmesi maksadıyla İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

Toplantıda; 2023 yılının genel değerlendirmesi yapıldı, kamu hizmetlerinin vatandaş memnuniyeti ve çözüm odaklı, yapıcı, hızlı ve kaliteli bir yönetim anlayışı ile sürdürülmesi; kamu yatırımlarının yakın takibi, zamanın en verimli şekilde değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri, birimlerin kendi hizmet konularına hâkim olması, uygulamada aksaklığa mahal verilmemesi, birimler arası etkin iş birliği ve dayanışma içinde çalışılması ve ilgili çeşitli hususlar ele alındı. Vali Pehlivan, “Kamu hizmetlerinde verimlilik ve kaliteyi, vatandaş memnuniyetini daha da arttırmak, ilimizin her alanda gelişmişlik çıtasını daha da yukarılara taşımak için kamu birimlerimizdeki bütün personelimizle birlikte heyecanla, hizmet aşkıyla, özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Pehlivan toplantının gündem maddeleri üzerinde değerlendirmelerde bulundu, çeşitli talimatlar verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA