Büyükşehir ne yaptı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir ne yaptı?


 

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği AŞ (MIP), taşeronları için harekete geçti. Kamu kurum ve kuruluşlarına taşeronları için kolaylık sağlanması talebinde bulunan şirkete özellikle CHP’li Büyükşehir Belediyesi yönetiminin nasıl bir işlem yaptığı merak konusu oldu!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’i katledecek limanı Atatürk Parkına doğru genişletme projesi için kent kurum ve kuruluşları ile dirsek temasını arttıran Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği AŞ (MIP), taşeronları için harekete geçti.

MIP' in başta Mersin Valiliği olmak üzere tüm ilçe kaymakamlarından ve Büyükşehir Belediyesinden kent silüetini katledecek projeyle ilgili yapım işini üstlenen iki taşerona gerekli yardım ve kolaylığın gösterilmesini talep ettiği yazının ortaya çıkması ile kentten tepki sesleri yükselti.

MIP’in taşeronlarına destek istediği 21 Aralık 2023 tarihli yazısına istinaden hangi kurum ve kuruluşun ivedi bir şekilde işlem yaptığı merak konusu olurken gözler özellikle CHP’li Büyükşehir yönetimine çevrildi.

Geçen seneye kadar projeye karşı olan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in son günlerde MIP şirketi ile yakınlığı projeye geçit verdiği şeklinde yorumlanırken, taşeronlar için kolaylık istenen yazıya dair ne gibi bir işlem yaptırdığı merak konusu oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği ve Zabıta Daire Başkanlığının vakit geçirmeden yazının kuruma ulaştığı gün destek veya engel çıkarma amaçlı herhangi bir işlem yapıp yapmadığı kent kamuoyunda öne çıkan soru oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA