Başkanı Gültak mahalle ziyaretlerine devam etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkanı Gültak mahalle ziyaretlerine devam etti


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında bu kez Kazanlı, Cumhuriyet ve Hürriyet mahallelerine misafir oldu. Mahalle sakinlerinin sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gültak, vatandaşlara tatlı ikram etti, bir fırına girip kürekle ateşe hamur atarak bu konudaki hünerini de sergiledi.

 

KADINLARDAN BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve yönetimi, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı İbrahim Koca’nın da eşlik ettiği ziyarette, esnafın ikram ettiği sıcak çaylar eşliğinde tavla atan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, küçük çocukları da unutmayıp onları oyuncaklarla sevindirdi. Başkan Gültak’ın önünü kesen Cumhuriyet ve Hürriyet mahalleli kadınlar ise, özellikle kadınlar ve gençler yararına eğitim ve istihdam alanlarında hayata geçirdiği hizmet ve projeler nedeniyle teşekkür ederek, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yine kendisini destekleyeceklerini ifade etti. Her yaştan mahalle sakininin ilgisiyle ile karşılaşan ve vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Mustafa Gültak; girdiği bir fırında ise ateşe hamur atmaya çalıştı, 1-2 denemeden sonra bu konudaki hünerini de sergiledi.

 

TALEP VE ŞİKÂYETLERİ YERİNDE DİNLEDİ, ÇÖZÜMÜ İÇİN BİRİMLERE TALİMAT VERDİ

Göreve geldiği ilk günden beri halkın içinde olması nedeniyle mahalle sakinlerinin teşekkür ettiği Başkan Mustafa Gültak, gün içinde Hürriyet Mahallesi’ni de ziyaret etti, bölgede faaliyet gösteren firmaları da gezerek çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bazı vatandaşların yağmur sonucu caddelerde su biriktiğini söylemesi üzerine ise Başkan Gültak, konunun Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendirdiğini ancak sorunun çözümü için üzerine düşeni yapacağını ifade etti.

 

VATANDAŞLARDAN ‘POSTANE’ TALEBİ

Yine yağmur suyu biriken kimi sokakları da gezen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bu durumdaki bölgelerin, kaldırımları ile birlikte tamamen yenilenmesi için birim yetkililerine talimat verdi. Bazı vatandaşların, yaşadıkları mağduriyetlerin sona ermesi için bölgeye bir postane açılmasını talep etmesi üzerine de Başkan Gültak, konuyu takip edeceğini ve bunun için girişim başlatacağını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA