Mersin avantaj peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin avantaj peşinde


 

Yeni Mersin İdman Yurdu, ilk devrenin son maçında bugün evinde ağırlayacağı Ankara Demirspor’u da yenerek ikinci yarı için önemli avantaj elde etme peşinde.

Hediye Eroğlu

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, 19. Hafta kapsamında bugün evinde Ankara Demirspor’u ağırlayacak.

Mersin Stadyumunda saat 14:00’te oynanacak karşılaşma ilk yarının son maçı olması nedeniyle Play Off oynama hesabı yapan Kırmızı Lacivertliler için büyük önem taşıyor. 

Geçen hafta İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı’yı 0-1 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi olan MİY, Ankara ekibini de yenerek ilk devreyi mutlu tamamlamak istiyor.

Ligde 30 puan ile 6’ıncı sırada bulunan Kırmızı Şeytanlar, Ankara ekibini yenmesi halinde puanını 33’e çıkartarak, ikinci yarı için önemli avantaj elde etmiş olacak.

Yeni MİY Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, geçtiğimiz haftalarda, “Hedefimiz kalan maçlarımızı kazanarak 31 veya 33 puan ile play off grubunun içinde yer almak. Futbolun matematiğinde ortalama 2 puan çok olağanüstü durumlar olmazsa sizi şampiyon yapar. Genel hesap budur. Mersin İdman Yurdu doğru yoldadır. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Takımımız, oyuncularımız çok iyi, Aslan gibi çocuklar” demişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA