Turizm öğrencileri Tarsus’u gezdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Turizm öğrencileri Tarsus’u gezdi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi Rehberlik Bölümü öğrencileri Tarsus’u gezdi. Tarsus’tan Bahşende Diren’in yer aldığı grup, Mersin’den Tarsus’a tren yolculuğu yaparak geldi. MEÜ’den Alper Duran ve Burhan’ın denetiminde düzenlenen geziye 40’a yakın turizm fakültesi öğrencisi katılarak bir nevi görsel staj yapmış oldular.

Yaklaşık 4 yıllık öğrenimin son yılına giren Turizm Fakültesi Rehberlik Bölümü öğrencileri, Tarsus’ta Kleopatra kapısı, St. Paul kuyusu ve kilisesi, Amerikan Koleji, Antik Yol gibi tarihi ve turistik merkezleri ziyaret ederek Tarsus hakkında bilgi aldılar. Tarsus'a özgü kebap, humus,fındık lahmacunu gibi yiyeceklerden tattılar.

 

ELİF HATUNDA KAHVE KEYFİ

Daha sonra Elif Hatun Konağını ziyaret eden öğrencilere Tarsus Turizm Derneği (TARTUD) Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören kahve ikram ederken, Tarsus’ta ev sahipliği yapan Bahşende Diren ise Tarsus'a özgü Mamül ikramında bulundu.

Öğrenciler için faydalı ve tecrübe kazandıran bir gezi olurken, kentimize gelen öğrenciler mutlu ve memnun bir şekilde ayrıldılar. Aynı grup zaman zaman Mersin’in diğer ilçelerine de gezi düzenlenerek bilgilendirilecekler ve mezun olduklarında rehber olacaklar, turizmimize katkıda bulunacaklar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA