AKP, Büyükşehir olmayınca rotayı Silifke’ye çevirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP, Büyükşehir olmayınca rotayı Silifke’ye çevirdi


 

15 yıllık iktidarlığında Mersin’de Büyükşehir’i alamayan AKP, rotayı Silifke’ye çevirdi. Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Elvan, “Hedefimiz 2019’da Silifke’de belediyeyi almak” dedi.

Haber Merkezi

Silifke İlçe Teşkilatı üyeleri AK Parti Grup Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti. Grup toplantısının ardından üyeler TBMM’de Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan da katıldı.

 

HEDEFİMİZ 2019’DA SİLİFKE’DE BELEDİYEYİ ALMAK”

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, burada yaptığı konuşmada Silifke’nin önemine değinerek, “Silifke’de yüzde 25’ler civarında bir oyumuz var. Bunu yüzde 40’lar seviyesine çıkarmamız lazım. Bizim bu potansiyelimiz var. Yeter ki eksiklikler neyse, yapılacaklar neyse bunları yapalım. Hedefimiz 2019’da Silifke’de belediyeyi almak ve açık ara birinci olmaktır.” dedi.

Teşkilatın birlik ve bütünlüğünün önemli olduğunu vurgulayan Elvan, “Biz milletimizin derdini dert edinen bir partiyiz. Çalışmalarımızı hiç ara vermeden sürdürmemiz gerekiyor. Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza çok büyük sorumluluk düşüyor. Eksiklikleri bize bildireceksiniz biz de gidereceğiz.” açıklamasını yaptı.

 

“ÖNEMLİ YATIRIMLARIMIZ BAŞLADI, HER BİRİNİ TAKİP EDİYORUZ”

Elvan, Mersin ve Silifke’ye yönelik yatırımlara ilişkin de teşkilat üyelerine bilgi verdi. Elvan, “Önemli yatırımlarımız başladı. Her birini takip ediyoruz. İlgili Müsteşarlar ve Genel Müdürlerden bunlarla ilgili sürekli bilgi alıyorum. Aşılamayan sorunlar varsa onları da Bakanlarımız ile konuşuyoruz. Sizler de bunların takipçisi olacaksınız. Zaten biz kendi içimizde dayanışmayı, birlikteliği gösterdiğimiz zaman tüm kapılar ve yollar açılıyor.” dedi.

 

“GÖLETLER KONUSUNDA HİÇBİR SIKINTI YAŞANMAYACAK”

Mersin ve Silifke’de özellikle gölet ve barajlar konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını söyleyen Elvan, bu konuda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile sürekli görüştüğünü belirtti. Elvan, sulama birlikleri ve kooperatiflerinin de yaşadıkları sorunları bildiklerini, sorunun çözümü için birlik ve kooperatifler ile 17 Mayıs’ta bir toplantı yapılacağını açıkladı. Elvan, birliklere 3 yıl geri ödemesiz 25 yıl vadeli ve faizsiz bir model sunulacağını da aktardı. Taşucu’nda erkek yurdu talebini de bildiklerini dile getiren Elvan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşüldüğünü ve Bakanlığa ait bir binanın yurt için kullanılacağını açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA