Tarsus Ticaret Borsası yeni yılda daha aktif çalışacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Ticaret Borsası yeni yılda daha aktif çalışacak


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, haftalık toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında gerçekleştirdi.

Borsa Başkanı Teke, gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı sonrası yaptığı açıklamasında, göreve geldikleri ilk günden bu yana Tarsus Ticaret Borsası için canla başla çalıştıklarını belirterek “Tabi bu çalışmalarımızı başta Meclisimiz ve kıymetli üyelerimizden aldığımız destekle gerçekleştiriyoruz. Bu süreç içerisinde ilkemiz, sorumluluk duygusuyla hareket etmek ve temsil ettiğimiz kitlenin menfaatlerini savunmaktır. Üye memnuniyetini de yönetim anlayışının merkezine yerleştirmiş bir kurum olarak onların desteği, fikirleri, yeri geldiğinde eleştirileri bizlere güç vererek hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı oluyor. Şunun altını da çizerek belirtmek isterim ki, Yeni Yıl ile birlikte Borsa Meclisi ile birlikte daha aktif çalışmalara imza atacağız” ifadesini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA