Mersin’de nefes kesen tenis turnuvası | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de nefes kesen tenis turnuvası


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Tenis Süper Lig Turnuvası, çekişmeli müsabakalar sonucunda gerçekleştirilen kupa ve madalya töreni ile tamamlandı.

Erkeklerde 10, kadınlarda ise 5 farklı üniversiteden tenis takımlarının katıldığı turnuva, 11-15 Aralık tarihleri arasında sporseverlerin de katılımlarıyla MEÜ Vadi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Müsabakalar sonucunda Kadınlar Süper Lig birincisi İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, ikincisi İstanbul Teknik Üniversitesi, üçüncüsü ise İstanbul Özyeğin Üniversitesi oldu. Erkekler Süper Lig birincisi İstanbul Aydın Üniversitesi olurken, ikinciliği Haliç Üniversitesi, üçüncülüğü ise İstanbul Bilgi Üniversitesi kazandı.

Müsabakalar sonrası gerçekleştirilen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, "Sporun temel değerlerine yakışan, fair play ruhuna uygun bir organizasyonla bu süreci tamamladık. Turnuvada mücadele eden tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan herkese ise şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin’in konuşmasının ardından kupa ve madalya törenine geçildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hürmüz Koç, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Solmaz, Türkiye Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi Sayın Mustafa Gelen, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Serin, Üniversite Kültür ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Nilgün Getizmen tarafından takdim edildi.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA